Какво можем да направим за теб?

Контакти

Телефон :

Често Задавани Въпроси

Ако имате нужда от повече информация винаги може да се свържете с нас по телефона или посредством формата ни за контакт

Доставката на станциите зависи от моментните наличности, като срокът за доставка може да достигне до 3 месеца.

Монтажа на станцията се заплаща допълнително, като цената се определя след допълнителен оглед. В цената на монтажа влизат всички необходими материали (строителни и електротехнически).

Определящи фактори: 

  • Локация 
  • Трафик 
  • Капацитет
  • Брой станции

Например, местно предприятие, което реши да инсталира две станции за зареждане с променлив ток, може да получи допълнителни приходи от зареждане на EV между 500 и 1000 лева на месец.

Освен с монтаж, инсталация и поддръжка, която включва пълен мониторинг на инсталираните зарядни станции ние ще Ви окажем и пълно съдействие при свързването на самите зарядни станции към  най-бързата и най-бързо разрастваща се мрежа от зарядни станции на електромобили в България.

В България цената  на зареждането на публична зарядна станция най-често е между 70 и 80 стотинки на kWh – средно 0.75 левa.  Зареждането на 30 kWh батерия ще струва приблизително 22 лева, а на 70 kWh ще струва приблизително 52 лева.

Бързо възвръщаема и екологична инвестиция

Нашата цел е да демонстрираме, че бързата възвръщаемост и екологичната отговорност не само могат да съществуват заедно, но и могат да бъдат двигател за истински положителни промени. За нас, това е бъдещето в автомобилния сектор и съответно добра ранна инвестиция.

Още Въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас – нашата екип от специалисти е винаги готов да Ви помогне.

Електрическите зарядни станции не оказват никакво влияние на околната среда

Трябва да изберете подходящо място за инсталиране на зарядната станция, където има достатъчно място за паркиране на автомобилите, както и да има достъп до електричество като  необходимата мощност е минимум 22kW.

От закупуването на зарядната станция до монтажа и свързването и към зарядната инфраструктура периода може да бъде от една до две седмици.

В зависимост от местоположението, може да e необходимo разрешителнo за инсталиране и експлоатация на публична зарядна станция за електромобили.

Цената която заплащате за станцията включва хардуера, монтажа свързването към зарядната инфраструктура и се определя при допълнителен оглед на мястото и на монтиране