Какво можем да направим за теб?

Предимствата на станциите за зареждане на електромобили за бизнеса: разумна инвестиция, когато светът се отваря отново

Facebook
Twitter
LinkedIn

След като пикът на пандемията е зад нас и 64,5% от всички възрастни в САЩ са имали поне една ваксинация, според най-новите данни на Центъра за контрол и превенция на заболяванията, повече хора започват да пазаруват и да се хранят навън.

Разбира се, това е от полза за собствениците на фирми. Това обаче също така означава, че ще има повече превозни средства по пътищата, включително електрически превозни средства (EV). Според Института за транспорт и политика за развитие автомобилният трафик в няколко региона е надхвърлил нивата отпреди пандемията. Много хора се насочват към пътищата с цел да бъдат по-екологични, след като наблюдават ефекта на пандемията върху автомобилните емисии и техния принос към изменението на климата – спад от около 2,4 милиарда тона или 7% спад спрямо нивата от 2019 г.

Глобалните продажби на EV се очаква да достигнат 5 милиона до 2021 г. Собствениците на имоти, включително тези в търговията на дребно и хотелиерството, могат да помогнат за увеличаване на броя на EV на пътя, като признаят ползите от станциите за зареждане на EV не само за околната среда, но и за вашия бизнес.

Продажбите на дребно се увеличиха, но спечели ли вашият обект?

Разходите на дребно през май 2021 г. бяха с приблизително 25% повече от това време миналата година, независимо от пандемията. Търговците на дребно и ресторантите трябва да направят повече, за да привлекат хората към своите обекти, докато се конкурират с дългоочакваните почивки на дълги разстояния и атракциите извън града.

EV зареждането може да привлече клиентите към вашия бизнес

Разходите за дрехи и аксесоари за облекло са се увеличили с повече от 200% на годишна база. Станциите за зареждане на електромобили за бизнеса могат да насърчат водачите на електромобили да посетят вашето заведение и да прекарат повече време — и да похарчат повече пари там. С увеличения брой електромобили по пътищата шофьорите на електромобили търсят удобни места за зареждане. Добавянето на зарядни устройства за електромобили към вашия обект може да насърчи посетителите да направят вашия магазин или търговски център спирка по време на пътуването си, независимо дали искате да привлечете пътуващи на дълги разстояния или местни жители.

Включването на зарядни устройства за електромобили за бизнеса ще стимулира трафика към местоработата на вашите наематели, което ще ги направи доволни – и ще поднови договорите им за наем! Предлагането на зарядни устройства за EV на собствениците на компании може да увеличи приходите чрез по-високи продажби. Разбира се, можете лесно да печелите от вашите зарядни устройства, като таксувате водачите за всяко зареждане.

Софтуерната платформа на Fines Charging, независима от марката, улеснява изграждането на печеливш бизнес модел около вашите станции за зареждане на EV. Приложението Fines Charging улеснява шофьорите да намират вашите зарядни устройства, да плащат за зареждане и да получават известия, когато превозното им средство е напълно заредено – надяваме се, докато са във вашия магазин или ресторант и плащат за артикулите си или довършват вкусно ястие.

Поради увеличаването на пътуванията, повече хора ще се нуждаят от предимствата на станциите за зареждане на EV.

С повече автомобили по пътищата и увеличаване на продажбите на EV, ще има по-голямо търсене на станции за зареждане на EV. Бизнесите, които пренебрегват тази тенденция, рискуват да загубят пари, особено с наличните стимули за внедряване на инфраструктура за зареждане на EV на техните търговски обекти.

Индустрията на хотелиерството процъфтява и е по-конкурентна от всякога.

Хотелите започват да отбелязват увеличение на приходите, точно както магазините за търговия на дребно и ресторантите се възползват от увеличените нива на имунизация, което кара повече хора да се чувстват сигурни, когато излизат от домовете си. Търсенето на хотели се увеличи с 13,7% за седмицата от 11 април 2021 г., поставяйки нов връх за годината. Хотелските резервации се увеличиха през март, тъй като хората пътуваха за пролетната ваканция. Тенденцията вероятно ще продължи и сега, когато лятото е в разгара си.

Хората, които шофират до ваканционните си места, вероятно защото предпочитат да се откажат от пътуване със самолет и други видове обществен транспорт, желаят безопасно и удобно място за зареждане на електромобилите си. Тъй като цените на хотелските стаи се покачват, услуги като зарядни устройства за EV могат да ви помогнат да отличите вашия хотел. Хората може да са готови да платят повече за хотел с възможност за зареждане на EV, ако това означава по-малко стресираща и по-комфортна ваканция.

Зарядни устройства, които не са специфични за марката, привличат повече водачи на EV.

Производители на електромобили като Tesla продължават да добавят станции за зареждане на електромобили. Въпреки това, освен ако нямате адаптер, тези станции понякога са ограничени до тяхната собствена марка автомобили. Те могат също така да предоставят на клиентите си стимули за включване на техните превозни средства в зарядна станция произведена от тях.

Зарядни устройства, независими от марката, с възможности за бързо и бавно зареждане, като тези, предоставени от партньорите на EVChargeBox, могат, от друга страна, да обслужват всички водачи на EV. Софтуерът който използваме от Fines Charging свързва всичко това с първокласно 24-часово обслужване на клиенти за вас и вашите клиенти. Това означава, че повече хора ще посетят вашия търговски център, ресторант или заведение. Свържете се с нас, за да научите повече за предимствата на EV зарядните станции за вашата компания.

Още статии