Какво можем да направим за теб?

Привлечете нови клиенти към бизнаса си и получавайте пасисвен доход

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дойде моментът за електрификация. Ако забавите инсталирането на станции за зареждане на електрически превозни средства (EV) във вашия имот, ще пропуснете стимулите за зареждане на EV (отстъпки и данъчни кредити), както и многобройните икономически ползи, които станциите за зареждане на EV предоставят. EV индустрията се разраства бързо и много власти искат да помогнат, като предоставят субсидии за зареждане на EV за бизнеса – някои до 100 процента от общата цена на зарядните устройства за EV и инсталацията – без индикация кога може да се изчерпят. И така, какви са финансовите предимства на станциите за зареждане на EV за бизнеса? Продължете да четете, за да научите за десетте най-добри предимства на комерсиалното зареждане на EV и как можете да го използвате, за да разширите бизнеса си.

1. Привличане на клиенти.

Водачите на електромобили се нуждаят от станции за зареждане и трябва да изчакат батериите им да се заредят. Вашата фирма е идеалното място където клиентите (често от висшия клас) могат да посещават и да прекарват приятно своето време. С увеличаването на престоя на някого в определена фирма, вероятността да изразходва средства също нараства.

2. Увеличете лоялността на потребителите.

Клиентите, както вероятно знаете от новинарските заглавия, ще изоставят една марка и ще изберат друга, независимо от стоките или услугите; по-скоро те ще изберат кого да покровителстват въз основа на ценностите, които компанията подкрепя. Когато клиентите забележат зарядни устройства за EV във вашия имот, те ще свържат вашата марка с устойчивост и социална ангажираност. Това ще доведе до по-голямо количество клиенти, готови да се върнат и да се възползват от вашите услуги отново.

3. Отличете се от конкуренцията.

Предложете удобство, което конкурентите ви не могат да осигурят. Притежателите на електрически автомобили биха избрали вашия бизнес пред останалите, ако разполагате със зарядна станция за електромобили, където могат да зареждат колите си. Едновременно с това, вашите конкуренти може да изглеждат по-малко устойчиви или еко-съобразени, в сравнение с вашата компания.

4. Поставете вашата компания на картата.

Публичните зарядни станции за електрически автомобили се включват в картите на зарядни места за електромобили (PlugShare, OpenChargeMap) и представляват чудесен метод за привличане на посетители към вашата компания. Без значение дали предлагате стоки за продажба или не, водачите на електромобили биха открили лесно вашето място и евентуално ще се заинтересуват от него или ще го подкрепят.

Някои производители на зарядни станции за електромобили също ви позволяват да персонализирате всяка електрическа зарядна станция с вашата фирмена марка, което би допълнително укрепило видимостта на вашата компания.

5. Набирайте и задържайте талантливи служители.

Привлечете топ служители, които търсят места за зареждане, когато са извън дома си, чрез предоставяне на зареждане на работното място. Макар да е вярно, че не всеки от вашите служители е собственик на електромобил в момента, тенденциите се променят и вие бихте искали да отговаряте на търсенето, а не да го следвате.

Едновременно с това, служителите ще се привличат и ще останат предани на вашата компания, независимо дали са шофьори на електромобили или не. Множество изследвания на работната среда показват, че персоналът иска да работи в организации, които споделят техните ценности и са ангажирани с опазването на околната среда.

6. Увеличете стойността на вашия имот.

Изследвания показват, че над 50% от наемателите на апартаменти проявяват интерес или не биха сключили договор за наемане на апартамент без наличие на екологични удобства. Според доклад на Realtor.com, цените на имотите в близост до зарядни станции за електромобили са 2,6 пъти по-високи, отколкото тези на имоти в останалата част на страната.

7. Започнете да генерирате допълнителни приходи.

Ако искате да направите всяко зарядно устройство във вашата система за зареждане на EV обществена станция за зареждане, можете да генерирате допълнителен поток от приходи. Все още можете да ги държите безплатни за вашите служители, клиенти или наематели, докато таксувате всички останали за услугата по зареждане.

8.Събиране на въглеродни кредити.

Въглеродният кредит представлява разрешително, което отговаря на 1 тон въглероден диоксид, изваден от атмосферата. Компаниите могат да закупуват въглеродни кредити, за да балансират своите емисии на парникови газове или да продават допълнително събраните такива. Като имате зарядни станции за електромобили, намалявате своя въглероден отпечатък, тъй като вашите служители допринасят за по-малко изкопаеми горива и емисии на парникови газове, като използват превозни средства без въглеродни емисии, пътувайки до и от работа.

9. Постигане на целите за устойчивост.

Зарядните устройства за електрически автомобили могат да ви помогнат да получите сертификати за лидерство в енергийния и екологичния дизайн (LEED) или други сертификати за екологично строителство. Зарядните устройства за EV могат също така да помогнат на търговските обекти да постигнат вътрешни или корпоративни екологични цели.

10. Подобряване на имиджа на компанията като устойчива и иновативна организация.

Станциите за зареждане на електрически превозни средства са отлични маркетингови инструменти. Те са видими за широката публика, когато посещават вашия бизнес или минават покрай него. Наличието на станции за зареждане на EV показва на потребителите, че ви е грижа за замърсяването на въздуха и качеството на въздуха във вашата общност, разширяването на инфраструктурата за електрически превозни средства и напредъка на съществуващите технологии.

Като допълнителен бонус, ако вашият бизнес инвестира в станции за зареждане на електрически превозни средства, ще подпомогнете напредъка в приемането на електрически превозни средства и екологичния транспорт. За да могат Съединените щати да разполагат с инфраструктура за електромобили, която да поддържа търсенето на електромобили (прогнозите са, че продажбите на електромобили в САЩ ще нараснат от 845 000 през 2022 г. до около 4,7 милиона през 2030 г.), все повече работни места и предприятия ще трябва да инсталират зарядни станции за електромобили на територията си. Така ще помогнете да се запълни голямата празнина в инфраструктурата за зареждане на електромобили и ще увеличите вероятността служителите ви да закупят електромобил. Проучванията показват, че е шест пъти по-вероятно служителите да изберат електрически превозни средства, ако компанията им предоставя възможност за зареждане на EV.

Търговските станции за зареждане на електромобили са и по-достъпни, отколкото повечето ръководители на предприятия осъзнават. Стимулите могат значително да намалят крайната цена, която плащате за зарядните устройства за EV и инсталацията, но когато става въпрос за зареждане на работното място, осигуряването на зареждане на EV като удобство за служителите е на същата цена като осигуряването на кафе.

Както споменахме в началото на тази статия, моментът да инвестирате в зареждане на EV е сега. Скоро ще видим повече електрически превозни средства на пътя отколкото конвенционални превозни средства, така че въпросът наистина не е дали, а кога.

Причината да действате сега е, че искате да се възползвате от насърчителните мерки за зареждане на EV, преди да са се изчерпали или вече да не се предлагат, и да започнете да извличате икономическите ползи от зареждането на EV сега, вместо да чакате.

Ако искате да научите тънкостите на зареждането на електромобили, ние може да ви предостави информация за различните видове зарядни станции, начините на зареждане, как да изберете правилното зарядно устройство за вашата конкретна ситуация, как да инсталирате и поддържате зарядните станции и много друга полезна информация. Ние ще ви помогнем да вземете информирано решение за инвестицията ви в инфраструктурата за електромобили и ще ви подготви за бъдещето на транспорта.

EVChargeBox може да ви помогне незабавно да извлечете икономическите ползи от зареждането на EV.

EVChargeBox се занимава с възобновяема енергия и енергийна ефективност от десетилетия и сме посветени на максимизирането на потенциала на всеки ват. Ние предлагаме просто и бързо готово до ключ бизнес решение за зареждане на EV.

Ние ще ви предоставим всичко необходимо, включително избор на продукти въз основа на вашите предпочитания и стимули и управление на проекти, независимо дали се интересувате от DC станция за бързо зареждане или AC станция за бавно зареждане.

За да започнете своето пътуване по електрификация, попълнете формата ни за запитване!

Още статии